lauantai 14. toukokuuta 2011

200blogi teksti= meidän shoppinki kaupungilla .D

Moikkelis kaikki nWn tänään me käytiin Tille ja Mamapandan kanssa kaupungilla .D Ja nyt Tiitu kaa kerrotaan siitä
Eli moi waan. Meillä tosiaan oli tänään aika hauska päivä... xD "Missäs me oltiin ekana...?  "kontissa" Niin se oli... (Punaisenristin kirpparilla) Mie löysin sellaisen ihanan paidan (joka on jo päällä... ;D) siinä on tähtiä. Jenzka taas ehti löytää söpön pinkin paidan, joka ois kelvannu miullekin... "Muha ha haa..."

Sithe mentiin.. Prismaan, ja siellä parturiin -3- tille sai uuen hius tyylin ;D ja meikä tyttö oli eka, joka näki sen.. "Miltä se muuten sustä näytti?" Hieano :D oisit saanu leikata ehkä latvoista enemmä.. Mutta joka tapauksessa, seuraavaksi mentiin itse Prismaan. Siellä me.. en muista... 

Me mentiin eka tietysti katselemaan ale CD: tä... xD Ei oikein löytyny mitään... ;( Ja sit mentiin sinne pantaosastolle... noloo... Jenzka saa kertoo siitä lisää jos haluaa... "Tottakai" 

Me mentii hius-koriste osastolle.. Mikä lie onkaan, siis sinne, missä on pannat yms. Siellä me koitettiin eri pantoja, mikä ois hyvä ja sillee. Tille koitti yhtä paksua mustaa pantaa, ja siihe tuli joku mies, joka sano sit Tillelle "Siehä näytät iha Barbilta" XD ja arvatkaa, kuka alko laulaa Barbie griliä .D Minä XD entäs sitten? "Hmm..."

Eiks me menty ostamaan jädet? Siinähän tulikin aikamoinen valinnan vaikeus... Mä vaihoin jätskin ainakin sata kertaa, ennen kuin otin Daimin... :3"lievästi sanottu.." Nam... Jenzka otti tosi kirpeän salmiakin, mitä se ei ees olis halunnu syödä loppuun... xD "Se oli turha iso D:" 
Mikä oli seuraava etappi... ai niin, se kirppis. Me hotkittiin jätskit nopeesti ja juostiin äidin perään. Sieltäkään ei oikein tahtonut irrota mitään... Paitsi tietenkin iso läjä pokepehmoja... Siis Jenzkalle! :D 

"Huom, yks oli pehmo, sellanen perhos pokemon.. Toinen oli Pikachu kova lelu, ja sit se yks oli Mario sieni, pinkin värinen :3 sellanen ylistyttävän söpö .D.. Mutta sanko mie kertoo meijä Cittari reissun? :D  "saat"

Okkei, eli next: Me mentii Citimarkettii, ja siel ekaks käytii kattoo Balleriina-kenkiä. Ne oli ales, jote Tille otti musta-valko raidalliset. Miulle kätee sattu pinkit :D Sitte mentii kattoo uuestaa Pantoja Tillelle. Sielä oli sellanen n. Tän värinen panta, ja Tän värinen panta. Tille pohti asiaa oikein pitkään, ja päätyi (minun neuvolla) siihen Tän väriseen. Sitten siellä oli monella ilmapallo ja mie olin heti sillee "Mistä nää saa näitä ilma palloja, mieki haluun!" Sitte Tille äkkäs siel sellasen paikan, mis oli 2 tyttöö jakamassa niitä. Ku me käveltiin sinne päin, mie aloin siin vitsailla "Mistä näitä ilma palloja oikein tulee? Saunalahdelta tietenkin XD" Haluaako Tille jatkaa? "ookei..."

Sitten me mentiin mangahyllyille katselemaan... C; Jenzka alko lukee Anime -lehteä... Hyi häpeä...  "Mitennii .D" xDD No siis, eihän se olisi luvallista...? No, se meni jo. Sit me vielä kipitettiin etsimään kissanruokaa ja lähettiin kotiin. Mä sidoin mun pallon narun auton selkänojaan ja yritin tunkee palloo ulos... C; Ei se kuitenkaan mahtunut. :) Se oli onnesi, parahin pallo. Siihenkö päättyi tämä kauppareissu...? "Ei siin muuta tainu olla C. pitkä kauppa reissu se oli.." 

Terkuin: Jenzka ja Tillervo

Ps: Tää on 200 postaus tähä blogii .D 
   

 

4 kommenttia:

  1. Hih... Olipas teillä kiva päivä. Hitsit.... Mäkin haluun poke-pehmoja PANDIKIN HALUU [sellane pieni "määki haluun" kiukuttelukohtaus]. Muhahaa!!! Kyl mäkin luin kerran kaupassa (en viihti kertoo missä sillä niitä on niin vähä että saattasitte arvata mis asun) kitchen princess 6:tosen (se on yks tosi hyvä manga). Oih.. Kirppiksellä on ihanaa. Heh....

    VastaaPoista
  2. Juu .D ilma tillee en ois saanu sit'.. kiitos Tillervo chanini..
    XD.. Me kerra sisko kaa alettii lukee iha vaa jotai random mangaa siel.. mie taisi lukee Chrono Crusade 3? ja sit me vaa vitsailtii, et kohta joku tulee, ja sanoo meille t'm' ei ole mi9k''n kirjasto -3- tyylilla .D

    VastaaPoista
  3. Onks teijä misa maatiaiskissa? ja se o söpö katoin edin elämä blogista

    VastaaPoista
  4. .. eiks Maatiais kissa oo se ns. tavan kissa XD ei sen aineskaa pitäs rotukissa olla, ku sen emo ei oo rotukissa, eikä sen .. "isä" oo myöskää.. (en muista oikeeta sanaa XD)

    VastaaPoista

Hei! Kommentit ovat toivottuja! Mutta EI KIROILLA!